Testimonials

Testimonials

Zij gingen je voor

Stéphanie B. trainer/coach (50)

Het eerste wat me in Géri aantrok was haar frisse combi van humor én de kern te raken.

Ik kwam bij jou op het moment in mijn leven dat ik totaal onderuit was gegaan door Liefdesverdriet. Mijn vertrouwen in mezelf en anderen had zo’n deuk opgelopen dat ik me in mijn grondvesten geraakt voelde. Géri heeft me laten voelen waar de oude pijn zat. Die herkenning en erkenning bracht me naar de volgende stap, mijn Zelfliefde. Niet als ’n mooie frase’, maar ’n actieve daad en met ’n praktische verweving in het/mijn dagelijks leven.

Wat ik nu ervaar is dat ik een vrijheid heb om te gaan en te staan. Een hernieuwd en verdiept vertrouwen in mezelf. Dat maakt me aantrekkelijk en heb nu de ervaring dat mannen geïnteresseerd zijn en dat doet me goed. Voor de komende tijd…? Wat er op mijn pad komt kan ik voor openstaan én in de regie blijven. Een levenlang liefde. Dat kan ik.

Jasmijn Bosma

“Géri’s vermogen om heel goed actief te luisteren en mensen te willen helpen stellen haar in staat om mensen goed te lezen, daardoor vind ik haar een fijne en goede coach om mee te werken!”

G.D. (55)

De reden dat ik bij Géri kwam was omdat ik signalen gemist had tijdens mijn laatste relatie en ik wist niet hoe dat kwam. En ook welke vlaggen dat ook nou eigenlijk waren voor mij.

Tijdens de gesprekken kwam ik er ook achter dat ik mijzelf en anderen (mijn kinderen) vast kan zetten door voor alles en iedereen hulp te vragen en te geven maar niet voor mezelf. Dit was een van de grootste inzichten tijdens het traject o.a. toen bleek dat ik dat kon omdraaien door de opdrachten die ze me gaf.

Aan wie ik het traject zou aanraden is met name vrouwen die zichzelf kwijt zijn geraakt, in mijn vriendinnengroep zitten vrouwen die helemaal vastzitten in hun relatie en ongelukkig zijn.

Ik heb jou ervaren als een betrokken coach. Je droeg voorbeelden aan om theorie uit te leggen, vooral praktische. Daarbij gaf je ook de valkuilen aan die er zouden kunnen ontstaan in mezelf of mijn omgeving en gaf aan hoe ik dáár dan weer mee om kon gaan.

Voor iedereen die twijfelt om een traject te doen zou ik zeggen: niet twijfelen, gewoon DOEN. Het geeft je inzicht in jezelf en je leert jezelf nog beter kennen. Het is lekker voor je zelfvertrouwen. In de afgelopen maanden heb ik mooie inzichten gekregen en goeie stappen gemaakt die ik verder meeneem in mijn (dating-) leven.

E.v.d. M. (47)

Ik heb de afgelopen periode gemerkt dat het volgen van de sessies bij jou (Géri) echt iets voor mij veranderd heeft, meer dan ik bij aanvang dacht. Ik wil je dus allereerst danken daarvoor, maar daar ook graag iets over delen.

Wat er voor mij het meest uitsprong en wat ik zoveel mogelijk ben gaan toepassen, was vooral: ‘ja’ zeggen als iemand je mee uit vraagt. Door dat te doen, heb ik echt bijzondere ervaringen gehad.

Ik ontdekte dat een foto en een profiel op het internet echt niets zeggen. Ik werd verliefd op iemand wiens foto ik op internet echt vreselijk vond. Ook leek een date eens heel knap op zijn foto, maar de realiteit was heel anders. Dat zette me ook weer aan het denken over de waarde die ik hecht aan uiterlijk.

Met die man op wie ik verliefd werd, is het helaas niets geworden. Dat was in eerste instantie echt een teleurstelling. Ik had namelijk heel wat moeten overwinnen om me voor hem open te stellen. Maar juist toen had ik heel erg het idee dat een hogere macht het beter wist en ik moest denken aan wat je vertelde over loslaten. Voor mij betekende dat vooral een hogere macht vertrouwen voor een oplossing, zonder die zelf in te vullen.

Ik ben ook meteen het daten weer op gaan pakken. En zowaar: in tegenstelling tot ervaringen uit het verleden was ik veel sneller over de teleurstelling heen.

Naast jou en de sessies die je hebt ontwikkeld, met heel veel waardevolle principes en stof tot nadenken, ben ik ook dankbaar voor deze ervaringen. Het maakt me enthousiast om zo door te gaan, ondanks ook de pijnlijke momenten.

Simone R. (52)

Ik kwam bij Géri omdat ik in een obsessie zat met een man waar ik (g) een relatie mee had maar dat wel wilde. Hij deed vooral zijn eigen ding.

Omdat ik nog nooit een lange relatie heb gehad twijfelde ik aan bijna alles van mezelf.

In de coaching zijn we vooral met het thema Zelfliefde bezig geweest. Ik heb vooral veel geleerd dat ik er mag zijn en niks 'moet' . ten opzichte van mannen was ik vrij gemakkelijk (accepterend) maar voor mezelf moest ik van alles.

Een traject bij Géri is vooral goed voor vrouwen die zich te afhaneklijk opstellen van een ander/man. Ik heb haar ervaren als rustig, krachtig en professioneel.

Jesse H.

“Door Géri’s levenservaring kan ze goed aansluiten bij je en daardoor kan ik haar tips aannemen en zelf uitproberen. Ze weet waar ze het over heeft!”

Gratis in-zoom-sessie

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Elke week maak ik ruimte vrij in mijn agenda voor 3 gratis Herstel-gesprekken. Wil jij ook zo'n sessie? Klik dan op de onderstaande link en claim your seat!

Ik spreek je snel.