NOOIT-Meer-Een-Foute-Man! 9-12 december om 18.30 uur

Hey lieverd, wordt het niet eens tijd om weer te gaan daten?

Pfffff, was het maar zo makkelijk denk jij…

Zij hebben makkelijk praten..zij weten niet hoe het is om wéér het gevoel te hebben dat je denkt: misschien is dit het! En dat het dan toch écht niks blijkt te zijn. Of dat je je voor niks hebt opgedoft. Of dat je heel veel tijd in het contact steekt om vervolgens teleurgesteld te eindigen. Het is genoeg geweest denk jij. Liever alleen dan een relatie met pijn.

Lieve vrouw, ik geloof dat dit anders kan. Dat daten en openstaan voor de mogelijkheid van een relatie niet langer als een nare-vraag-die-zo-snel-mogelijk-ontweken-moet-worden hoeft te zijn.

Hoe zou het zijn om te wéten dat je kan daten zonder te eindigen met een ‘foute’ man? Dat je vol vertrouwen in jezelf, met een hart vol liefde en plezier het avontuur van mensen leren kennen aan gaat. Te weten wat je écht wilt in een relatie en met plezier te gaan ontdekken wie er bij je past?

In de 4-daagse (gratis) challenge gaan we samen ervoor zorgen dat jij nooit meer een ‘foute’ man hoeft te daten.

Van 9 december tot 12 december ga ik 4 dagen lang om 18.30 uur LIVE op Facebook en doe ik de challenge “Nooit Meer Een Foute Man”.

Doe je mee? Schrijf je hieronder in, ontvang alle benodigde informatie en kijk (als je de LIVE sessies niet kunt bijwonen) de filmpjes terug!

 

Ik deed bij Géri de Workshop “Word een Meester in Zelfliefde” waarin ik een  hoop handvatten meekreeg om me te beseffen waar ik goed en waar ik minder goed in contact ben met mezelf.

Dank je wel Géri!

I.M. (februari 2019)