Nooit-Meer-Een-Foute-Man-Challenge!

Op dit moment is er nog geen nieuwe challenge gepland. Als je interesse hebt stuur me dan een mailtje (via contact formulier) met 'wachtlijst foute man challenge'! Thanks!

Hey lieverd, wordt het niet eens tijd om weer te gaan daten?

Hoe ga jij om met jezelf in deze spannende weken van verplicht afstand houden, weinig tot geen mensen ontmoeten, kunnen eenzaamheid en andere gevoelens om de hoek komen. Vlieg jij bijna tegen de muur op?
 
Contact met een ‘foute’ man is dan makkelijk gemaakt, maar des te moeilijker om weer van los te komen.
 
Want: het kan heel verleidelijk zijn om terug te vallen op mensen uit je verleden. Oók diegenen die je triggerde in Liefdespijn.
Dat kan heel logisch lijken.

In deze crisis komt er van alles boven aan gevoelens: verdriet, angst, eenzaamheid…en zo’n vraag doet een appèl op je verlangen ….en dan herinner je je….

Pffff…. was het maar zo makkelijk denk jij…

Zij hebben makkelijk praten….zij hebben niet meegemaakt wat ik heb meegemaakt in mijn relatie(s).” 

En dat klopt!

Zij weten niet hoe het is om wéér de moed te vinden, om wéér een poging te wagen!

Dat je verwachtingsvol hoopt: misschien is dit ‘em wél?!

En dat het contact dan toch weer op niks uitloopt.

Dat je je weer voor niks hebt opgedoft. Of dat je heel veel tijd in het contact steekt om vervolgens teleurgesteld te eindigen.

Het is genoeg geweest denk jij. Liever alleen dan een relatie met pijn.

Lieve vrouw, ik geloof dat dit anders kan!

Dat daten en openstaan voor de mogelijkheid van een nieuwe relatie niet langer een nare vraag is die je zo-snel-mogelijk-moet ontwijken.

Hoe zou het zijn om te wéten dat je kan daten zonder te eindigen met een ‘foute’ man?

Dat je vol vertrouwen in jezelf, met een hart vol liefde en plezier, het avontuur van nieuwe mannen leren kennen aan durft te gaan.

In de 3-daagse gratis Challenge gaan we er samen voor zorgen dat jij nooit meer een ‘foute’ man hoeft te daten.

Vanaf Zondag 5 april van 12.00-12.30 uur ga ik 3 dagen achter elkaar LIVE op Facebookgroep en doe ik de challenge “Nooit Meer Een Foute Man”.

Doe je mee? Schrijf je hieronder in en ontvang alle benodigde informatie.

Good to know: de LIVE uitzendingen vinden plaats in een gesloten Facebook-groep!

Mocht je er niet live bij kunnen zijn dan krijg je in je mail- de nodige informatie waar je de filmpjes kunt vinden en al het andere materiaal dat nodig is om de challenge te doen.

Dus…als je je lunchbreak goed wilt benutten, kom dan online en doe mee en laat mij je uitleggen hoe het komt dat zulke mannen zo aantrekkelijk zijn en wat je kunt doen om deze valkuil te vermijden!

Ik deed bij Géri de Workshop “Word een Meester in Zelfliefde” waarin ik een  hoop handvatten meekreeg om me te beseffen waar ik goed en waar ik minder goed in contact ben met mezelf.

Dank je wel Géri!

I.M. (februari 2019)