ZO TACKEL JE NARCISME IN JE PARTNERRELATIE Masterclass DINSDAG 9 MAART 19.30-21.00 uur

Ben jij op zoek naar een oplossing om van de pijn en machteloosheid in je relatie af te komen? Vraag jij je af of je partner een Narcist zou kunnen zijn?

Als je net als ik bent, dan heb je er moeite mee om iemand te diagnosticeren op grond van een paar karaktertrekken. En eerlijk gezegd ben ik dat helemaal met je eens. Want een Narcist is óók een mens. Een mens met pijn en woede, net als jij en ook -ooit-. Het verschil is dat je Narcist niet of nauwelijks in staat is tot zelfreflectie. En dan heb je een probleem als jij dat wél kunt, wilt en doet.

Want écht Narcisme is geen grapje, geen trend, heeft er niets te maken met het zwart maken van de ander. Het is zwaar sjit als je er mee te maken krijgt. Je herkent jezelf niet meer; je bent een schim geworden van wie je dacht dat je was: je doet dingen die je niet wilt en je denkt lelijk over jezelf en de ander.

HERKEN JE DIT?

Je voelt je al langere tijd (heel) ongelukkig in je relatie. Vertelt jezelf dat je van hem houdt, maar realiseert je ook dat je vaak verdrietig, boos en machteloos bent over wat er gebeurt. Eigenlijk snap je allang niet meer waardoor het komt, ligt het nou aan jou of aan hem?

Je bent begonnen met je ín te lezen over narcisme maar je twijfel je of het jou nou ook overkomen is of dat je het maar inbeeldt?

Of is het tegendeel waar: je voelt je helemaal akelig worden, want je herkent jezelf in alles wat je inmiddels weet over Narcisme. De realisatie is erg pijnlijk voor je want: wat nu?

Je snapt niet dat je partner zulk verschrikkelijk gedrag heeft laten zien. Hoe heeft het ooit zo ver kunnen komen? Je komt toch niet nét uit een ei gekropen?

Definitief afscheid nemen is zo vaak zo moeilijk gebleken. De innerlijke tweestrijd is zo pijnlijk voor je want, hoewel je DIT niet meer wilt, ben je ook erg bang dat hij een ander krijgt of dat hij inziet dat het niet OK was hoe hij met je omging. Stel je voor dat je hem écht kwijt raakt.

Je beseft dat je er niet meer onderuit kunt: je gedraagt je als een verslaafde en wilt weer gezond worden.

 Als TWEE of meerdere zinnen van hierboven op jou slaan dan is deze Masterclass een must voor jou!

Een belangrijk BEGINPUNT bij het tackelen van Narcisme begint bij het weten hoe Narcisme IN ELKAAR ZIT.

Dat er een patroon in Narcisme zit en dat het bij jou pijn en frustratie veroorzaakt én IK ben hier om je te vertellen dat je niet gek bent of was.

Hoewel je misschien best gekke dingen hebt gedaan of gezegd ;-). Ik wel in elk geval (haha) en hoewel ik daar niet trots op ben, waren dat allemaal signalen van complete machteloosheid in mijn relatie.

Als je kunt gaan zien en begrijpen dat de vernederingen, de silent treatment, het kleineren, manipuleren van de Narcist NIETS met liefde te maken heeft, maak je een begin met ervan loskomen.

Het klein houden, de afgunst, het psychische en soms fysieke geweld maken deel uit van het palet waaruit de Narcist kiest om JOU IN ZIJN WEB te houden.

En waarom je tegen beter weten in, tóch in relatie bleef / weer terug ging naar hem.

Je bent niet alleen! Herstel van je zelfvertrouwen en zelfliefde is mogelijk!

Tijdens mijn Masterclass leer ik je hoe je daar mee kunt beginnen.

Je krijgt van mij handvatten om direct in de praktijk te brengen :-).

Een deelneemster schreef:

Helder laat Géri mij zien hoe verstikkend, vernederend een relatie met een Narcist is. Enorm bedankt voor je betrokken begeleiding, voel me dankbaar, gesteund en gehoord. (P.R. augustus 2020)

En een andere vrouw:

Ik vond het een heel duidelijke en interessante masterclass. Ik heb -ook al wist ik er al veel van af toch weer nieuwe dingen gehoord en herkent. Voor mij werd duidelijk dat ik er nog niet ben. (C.K. augustus 2020)

Wat je vooraf moet weten:

1. Ik geef de Masterclass via Zoom omdat het je de kans geeft om VOORBIJ de schaamte van het Narcisme te komen.

Door te ervaren en te weten dat je niet alleen bent die dit is overkomen zul je je gesterkt voelen dat het mogelijk is om (samen) te herstellen.

Wist je trouwens dat ik behalve trainer & gecertificeerd life-en loopbaancoach/counselor ook ervaringsdeskundige ben?

2. Ik zal mijn ervaringen en dus óók herstel met je delen!

3. Deze Masterclass doen we samen.

Je investering

De investering voor deze Masterclass is alléén je tijd!

Op Dinsdag 9 Maart 2021 van 19.30-21.00 uur ontmoet ik je graag op Zoom.

Nog even dit:

Voordat ik herstelde van Narcisme hield ik me al jaren bezig met relaties, systemen, groei van mensen, hoe je voluit kunt leven en had een arsenaal aan kennis en ervaring. En tóch zag ik niet in wat voor soort relatie ik terecht was gekomen.

Dat is niet toevallig.

Kennis is macht zeggen we. En ik zeg: Kennis is belangrijk, maar als je die niet in de praktijk toepast of weet hoe je die moet toepassen, heb je er niets aan.

Als ervaringsdeskundige en coach neem ik je in deze Masterclass graag mee in het proces van -het begin tot het eind- de narcistische relatie.

Hoe het komt dat je zo vast bent gelopen in het Narcisme. En dat je daar niet schuldig aan bent, wel dat je verantwoordelijkheid hebt te nemen voor je herstel.

Hoe je de relatie met jezelf en de Narcist kunt transformeren, veranderen, zodat jij in de neutraal stand komt te staan.

Als de man in je leven hetzelfde blijft doen en jij OOK dan krijg je keer op keer hetzelfde resultaat, toch!?

Wil jij begrijpen welke tactieken gebruikt worden om je gevangen te houden in zijn web?

Én ben je nieuwsgierig, misschien wel desperate om te weten HOE je LOS kunt komen van de pijn van Narcisme?

Ervaren dat je hier niet alleen in staat?

Doe dan mee met deze Masterclass!

Je bent méér dan welkom!